Tuottaja

Koivulehdon Inkivääri Hunajavalmiste


Koivulehdon hunajan Inkiväärihunajavalmisteessa on käytetty kotimaista keski-pohjanmaan alueelta kerättyä hunajaa sekä inkivääripulveria. Inkivääriä on sekoitettu runsaasti hunajaan joten se myös maistuu voimakkaasti hunajan seassa. Inkiväärihunajavalmiste on kieltämättä varsinainen terveyspommi. Inkivääri edesauttaa mm. nivelten hyvinvointia ja hunaja auttaa omien vaikuttavien aineiden kera positiivisesti elimistömme toimintaan. Inkiväärihunajavalmisteetta kannattaakin siis syödä joka päivä säännöllisesti.


Huom! Inkiväärin ollessa kevyempää kuin hunaja, se tuppaa nousemaan hunajan pinnalle. Tästä syystä kannattaa purkkia sekoittaa joka kerta ennen kun otat sitä käyttöön. Jos inkiväärihunajavalmiste on alkanut kiteytyä, sitä kannattaa lämmittää vesihauteessa ja sekoittaa välillä.


Hunajamme toimitetaan juoksevana kauniissa mustakantisessa lasipurkissa jossa on 140g tai 310g luontaisella aromilla maustettua hunajaa.  Saatavilla on sekä yksittäisiä purkkeja että paketteja, 5 tai 10 kpl erissä.

Koko

Hinta

14,00 €

MääräKoivulehdon Inkivääri Hunajavalmiste Inkivääri Etiketti

Käyttöehdotuksia:

Inkiväärihunajavalmistetta voi käyttää lähes kaikenlaisessa leivonnassa, ruuanlaitossa ja juomien maustamisessa.

Juomat:

Mausta kuuma vesi, tee tai kahvi tällä hunajavalmisteella niin saat mahdottoman hyvän terveysjuoman. Annostus oman maun mukaan, pienempi määrä maistuu vähemmän ja isompi määrä taas enemmän. Soveltuu myös drinkkeihin.

Aasialainen keittiö:

Mikäli käytät aasialaista ruokaa tehdessäsi inkivääriä, kokeile inkiväärihunajavalmistetta. Hunaja tuo myös makeutta ruokaan.

Kasvis ja liharuuat:

Suosittelemme kokeilemaan inkiväärihunajavalmistetta erilaisten liharuokien kuten härän ja possun kera.

Leivonta:

Inkiväärihunajavalmiste toimii erittäin hyvin kakkujen kanssa jossa on inkivääriä mukana.

Keruualue:

Mehiläisten keruualueena koivulehdon hunajalla on Keski-Pohjanmaan alue, perhosta veteliä kohti. Keruualueeseen kuuluu sekä metsää, soita että puutarhoja sekä viljelyksiä joiden kasvusto vaihtelee vuosittain.

Käsittely:

Koivulehdon Hunaja on mehiläispesästä pois ottamisen jälkeen lingottu jonka jälkeen siitä on suodatettu roskat ja vahapalat pois. Tämän jälkeen hunaja on siivilöity erittäin tiheällä siivilällä jotta suurin osa siitepölystä suodattuu pois. Tämän jälkeen hunajan on annettu seisoa tiiviissä astiassa maustamiseen ja purkittamiseen saakka.

Vinkkejä hunajan säilöntään ja käsittelyyn:

Hunajan käsittelyyn ja annosteluun täytyy ehdottomasti olla hunajalusikka. Oikeaoppinen hunajalusikan käyttö vähentää hunajaan pääsevää kosteutta joka vuorostaan voi jopa pilata hunajan. Katso hunajalusikkavideomme täältä. Hunaja on juoksevaa ja se kiteytyy vapaasti ajan kuluessa. Tämä näkyy aluksi hunajan värin muuttumisena sameaksi. Hunajan saa juoksevaksi lämmittämällä sitä esimerkiksi vesihauteessa. Hunaja säilyy parhaiten kuivassa ja viileässä joten suosittelemme pitkäaikaista säilytystä pakastimessa. Vältä säilytystä jääkaapissa!

Tuottaja:

Koivulehdon Hunaja Oy on varsin uusi yritys suomalaisella mehiläisalalla. Yritys on perustettu kesäkuussa 2017 vaikka mehiläisiä on koivulehdon tilalla perhossa tarhattu jo muutamia vuosia. Yrityksen kotitila sijaitsee perhon pyöreän suon kupeessa, alajoen ja metsä-porasen välissä. Yritystä luotsaa Mehiläisten ammattitarhaaja Janne Humalajoki. Yrityksen päätuotteita ovat suomalainen metsäkukkaishunaja, maustetut hunajat, hunajavalmisteet sekä muut mehiläispesän tuotteet, kuten siitepöly ja mehiläisvaha. Yritys panostaa asiakaslähtöiseen toimintaan sekä tuotekehittelyyn ja luo uusia yhteyksiä maailman laajuisesti suomalaiselle hunajalle. Suomihunajat.fi on Koivulehdon Hunajan ylläpitämä verkkokauppa.

Ominaisuudet: