Tuottaja

Koivulehdon Kookos Hunajavalmiste


Koivulehdon Hunajan Kookoshunajavalmiste on aivan ihana uutuus joka vie kielen mennessään! Purkin kannen avattuasi huomaat ensin vahvan kookoksen tuoksun joka itsessään saa veden herahtamaan kielelle. Mieli tekee juoda purkista! Kun maistat, maku tulee neljässä eri vaiheessa. Aluksi maistuu vanilja hyvin lyhyen hetken, sitten kookoslikööriä muistuttava maku valtaa suun jonka jälkeen vuorottelevat kookos ja hunaja. Jälkimaultaan kookoksen ja hunajan yhdistelmä jättää lämpimän tunteen joka saa hymyilemään!


Kookoshunajavalmistettamme ei voi olla rakastamatta jos olet kookoksen ystävä jo entuudestaan!


Kookoshunajavalmiste soveltuu erittäin hyvin leivontaan ja jälkiruokiin. Suosittelemme kokeilemaan pannukakkujen päällä ihan sellaisenaan!

Hunajamme toimitetaan juoksevana kauniissa mustakantisessa lasipurkissa jossa on 140g tai 310g luontaisella aromilla maustettua hunajaa.  Saatavilla on sekä yksittäisiä purkkeja että paketteja, 5 tai 10 kpl erissä.

Koko

Hinta

14,00 €

MääräKoivulehdon Kookos Hunajavalmiste Kookos Etiketti

Käyttöehdotuksia:

Kookoshunajavalmistetta voi käyttää lähes kaikenlaisessa leivonnassa, ruuanlaitossa ja drinkkien teossa.

Juomat:

Mausta erilaisia drinkkejä tällä valmisteella. Annostus oman maun mukaan, pienempi määrä maistuu vähemmän ja isompi määrä taas enemmän. Voit maustaa myös kuumaa teetä tällä valmisteella.

Salaatit:

Suosittelemme kokeilemaan pähkinäisten salaattien kanssa.

Leivonta:

Kookoshunajavalmiste toimii erittäin hyvin mm. kakkujen ja mokkapalojen kuorrutteessa, kermavaahdon kanssa sekä teollisen sokerin korvikkeena.

Aasialainen keittiö:

Kookoshunajavalmiste pääsee oikeuksiinsa aasialaisen keittiön ainesosana. mm. wok –ruuan maustamisessa sekä kanaruokien kera.

Jälkiruuat:

Kookoshunajavalmiste maistuu erinomaiselle myös erilaisten jälkiruokien kanssa. Voit lisätä tätä valmistetta oman maun mukaan esimerkiksi leivoksien tai piirakoiden päälle. Suosittelemme kokeilemaan pannukakkujen päällä sellaisenaan.

Keruualue:

Mehiläisten keruualueena koivulehdon hunajalla on Keski-Pohjanmaan alue, perhosta veteliä kohti. Keruualueeseen kuuluu sekä metsää, soita että puutarhoja sekä viljelyksiä joiden kasvusto vaihtelee vuosittain.

Käsittely:

Koivulehdon Hunaja on mehiläispesästä pois ottamisen jälkeen lingottu jonka jälkeen siitä on suodatettu roskat ja vahapalat pois. Tämän jälkeen hunaja on siivilöity erittäin tiheällä siivilällä jotta suurin osa siitepölystä suodattuu pois. Tämän jälkeen hunajan on annettu seisoa tiiviissä astiassa maustamiseen ja purkittamiseen saakka.

Vinkkejä hunajan säilöntään ja käsittelyyn:

Hunajan käsittelyyn ja annosteluun täytyy ehdottomasti olla hunajalusikka. Oikeaoppinen hunajalusikan käyttö vähentää hunajaan pääsevää kosteutta joka vuorostaan voi jopa pilata hunajan. Katso hunajalusikkavideomme täältä. Hunaja on juoksevaa ja se kiteytyy vapaasti ajan kuluessa. Tämä näkyy aluksi hunajan värin muuttumisena sameaksi. Hunajan saa juoksevaksi lämmittämällä sitä esimerkiksi vesihauteessa. Hunaja säilyy parhaiten kuivassa ja viileässä joten suosittelemme pitkäaikaista säilytystä pakastimessa. Vältä säilytystä jääkaapissa!

Tuottaja:

Koivulehdon Hunaja Oy on varsin uusi yritys suomalaisella mehiläisalalla. Yritys on perustettu kesäkuussa 2017 vaikka mehiläisiä on koivulehdon tilalla perhossa tarhattu jo muutamia vuosia. Yrityksen kotitila sijaitsee perhon pyöreän suon kupeessa, alajoen ja metsä-porasen välissä. Yritystä luotsaa Mehiläisten ammattitarhaaja Janne Humalajoki. Yrityksen päätuotteita ovat suomalainen metsäkukkaishunaja, maustetut hunajat, hunajavalmisteet sekä muut mehiläispesän tuotteet, kuten siitepöly ja mehiläisvaha. Yritys panostaa asiakaslähtöiseen toimintaan sekä tuotekehittelyyn ja luo uusia yhteyksiä maailman laajuisesti suomalaiselle hunajalle. Suomihunajat.fi on Koivulehdon Hunajan ylläpitämä verkkokauppa.

Ominaisuudet: