Tuottaja

Koivulehdon Persikka Hunajavalmiste


Koivulehdon Hunajan Persikkahunajavalmiste on maultaan voimakkaasti persikalle maistuva ja sitä voi popsia sellaisenaan. Persikan maku laimenee jonkin verran sekoitettaessa muihin ainesosiin. Hunajan ja Persikan maku on erittäin viehättävä yhdistelmä ja antaa uusia ideoita ruuanlaittoon ja leivontaan. Valmiste soveltuu erittäin hyvin juomien maustamisen, ruuanlaittoon, leivontaan ja jälkiruokiin. Suosittelemme kokeilemaan nopeana välipalana maitorahkaan sekoitettuna (2dl maitorahkaa, 1 rkl Persikkahunajavalmistetta. Sekoita niin että rahka notkistuu hieman).


Persikan maku tulee keski-pohjanmaan alueelta kerättyyn hunajaan sekoitetusta luontaisesta Persikka-aromista.

Hunajamme toimitetaan juoksevana kauniissa mustakantisessa lasipurkissa jossa on 140g tai 310g luontaisella aromilla maustettua hunajaa.  Saatavilla on sekä yksittäisiä purkkeja että paketteja, 5 tai 10 kpl erissä.

Koko

Hinta

14,00 €

MääräKoivulehdon Persikka Hunajavalmiste Persikka Etiketti

Käyttöehdotuksia:

Juomat:

Mausta kuuma vesi, tee tai kahvi tällä hunajavalmisteella niin saat mahdottoman hyvän persikan makuisen ja makean juoman. Annostus oman maun mukaan, pienempi määrä maistuu vähemmän ja isompi määrä taas enemmän. Jos omistat hiilihapotuskoneen voit tehdä tästä hunajasta Persikan makuista limpparia. Keitä ensin vettä ja sekoita haluamasi määrä Persikkahunajavalmistetta siihen. Anna jäähtyä huoneen lämpöiseksi ja sen jälkeen hapotus. Viilennä jääkaapissa ja juoma on valmis. Soveltuu myös drinkkeihin.

Salaatti:

Voit maustaa erilaisia salaatteja tällä ihanalla hunajavalmisteella. Persikka tuo erilaisiin salaatteihin ihanan hedelmäisen vivahteen jossa hunaja myös makeuttaa ja sen sisältämät hyödylliset ainesosat auttavat tasapainottamaan kuidun ja prebioottien kanssa elimistön toimintaa.

Leivonta:

Persikkahunajavalmiste toimii erittäin hyvin mm. mokkapalojen kuorrutteessa, kermavaahdon kanssa sekä erilaisten kakku ja leivonnaisten ohjeissa teollisen sokerin korvikkeena.

Jälkiruuat:

Persikkahunajaa kannattaa kokeilla erilaisten jäätelöannosten kanssa.

Keruualue:

Mehiläisten keruualueena koivulehdon hunajalla on Keski-Pohjanmaan alue, perhosta veteliä kohti. Keruualueeseen kuuluu sekä metsää, soita että puutarhoja sekä viljelyksiä joiden kasvusto vaihtelee vuosittain.

Käsittely:

Koivulehdon Hunaja on mehiläispesästä pois ottamisen jälkeen lingottu jonka jälkeen siitä on suodatettu roskat ja vahapalat pois. Tämän jälkeen hunaja on siivilöity erittäin tiheällä siivilällä jotta suurin osa siitepölystä suodattuu pois. Tämän jälkeen hunajan on annettu seisoa tiiviissä astiassa maustamiseen ja purkittamiseen saakka.

Vinkkejä hunajan säilöntään ja käsittelyyn:

Hunajan käsittelyyn ja annosteluun täytyy ehdottomasti olla hunajalusikka. Oikeaoppinen hunajalusikan käyttö vähentää hunajaan pääsevää kosteutta joka vuorostaan voi jopa pilata hunajan. Katso hunajalusikkavideomme täältä. (linkki videoon) Hunaja on juoksevaa ja se kiteytyy vapaasti ajan kuluessa. Tämä näkyy aluksi hunajan värin muuttumisena sameaksi. Hunajan saa juoksevaksi lämmittämällä sitä esimerkiksi vesihauteessa. Hunaja säilyy parhaiten kuivassa ja viileässä joten suosittelemme pitkäaikaista säilytystä pakastimessa. Vältä säilytystä jääkaapissa!

Tuottaja:

Koivulehdon Hunaja Oy on varsin uusi yritys suomalaisella mehiläisalalla. Yritys on perustettu kesäkuussa 2017 vaikka mehiläisiä on koivulehdon tilalla perhossa tarhattu jo muutamia vuosia. Yrityksen kotitila sijaitsee perhon pyöreän suon kupeessa, alajoen ja metsä-porasen välissä. Yritystä luotsaa Mehiläisten ammattitarhaaja Janne Humalajoki. Yrityksen päätuotteita ovat suomalainen metsäkukkaishunaja, maustetut hunajat, hunajavalmisteet sekä muut mehiläispesän tuotteet, kuten siitepöly ja mehiläisvaha. Yritys panostaa asiakaslähtöiseen toimintaan sekä tuotekehittelyyn ja luo uusia yhteyksiä maailman laajuisesti suomalaiselle hunajalle. Suomihunajat.fi on Koivulehdon Hunajan ylläpitämä verkkokauppa.

Ominaisuudet: