Tuottaja

Koivulehdon Salmiakki Hunajavalmiste


Koivulehdon Hunajan Salmiakkihunajavalmiste on mukavampi vaihtoehto kaupan salmiakille. Valmiste onkin jokaiselle salmiakin ystävälle ehdoton hankinta!
Salmiakkihunajavalmiste soveltuu erittäin hyvin myös leivontaan ja jälkiruokiin. Suosittelemme kokeilemaan keksien teossa sekä vaniljajäätelön päälle kastikkeeksi - sellaisenaan ja mitä enemmän sen parempi!


Valmisteen maussa on pääosassa salmiakki ja se on voimakkuudeltaan miedon ja vahvan välimaastosta. Salmiakkihunajavalmiste ei sisällä suolaa, joten suosittelemme kokeilemaan! Valmisteeseen on lisätty myös luontainen väri sekä lakritsia. Koska salmiakki ei ole luontainen aine vaan kemiallisen reaktion tulos, emme voi sanoa tämän valmisteen olevan luontaisilla aromeilla maustettu, mutta koska me suomalaiset rakastamme salmiakkia, niin emme anna sen haitata!


Suosittelemme kokeilemaan grillimakkaran kanssa!


Hunajamme toimitetaan juoksevana kauniissa mustakantisessa lasipurkissa jossa on 140g tai 310g luontaisella aromilla maustettua hunajaa.  Saatavilla on sekä yksittäisiä purkkeja että paketteja, 5 tai 10 kpl erissä.

Koko

Hinta

14,00 €

MääräKoivulehdon Salmiakki Hunajavalmiste Salmiakki Etiketti

Käyttöehdotuksia:

Salmiakkihunajavalmistetta voi käyttää lähes kaikenlaisessa leivonnassa, ruuanlaitossa ja juomien maustamisessa.

Juomat:

Mausta erilaisia drinkkejä tällä valmisteella. Annostus oman maun mukaan, pienempi määrä maistuu vähemmän ja isompi määrä taas enemmän. Voit maustaa myös kuumaa kaakaota tällä valmisteella.

Barbeque:

Suosittelemme kokeilemaan salmiakkihunajavalmistetta erilaisissa barbequekastikkeissa.

Leivonta:

Salmiakkihunajavalmiste toimii erittäin hyvin mm. mokkapalojen kuorrutteessa, kermavaahdon kanssa sekä erilaisten kakku ja leivonnaisten ohjeissa teollisen sokerin korvikkeena.

Keruualue:

Mehiläisten keruualueena koivulehdon hunajalla on Keski-Pohjanmaan alue, perhosta veteliä kohti. Keruualueeseen kuuluu sekä metsää, soita että puutarhoja sekä viljelyksiä joiden kasvusto vaihtelee vuosittain.

Käsittely:

Koivulehdon Hunaja on mehiläispesästä pois ottamisen jälkeen lingottu jonka jälkeen siitä on suodatettu roskat ja vahapalat pois. Tämän jälkeen hunaja on siivilöity erittäin tiheällä siivilällä jotta suurin osa siitepölystä suodattuu pois. Tämän jälkeen hunajan on annettu seisoa tiiviissä astiassa maustamiseen ja purkittamiseen saakka.

Vinkkejä hunajan säilöntään ja käsittelyyn:

Hunajan käsittelyyn ja annosteluun täytyy ehdottomasti olla hunajalusikka. Oikeaoppinen hunajalusikan käyttö vähentää hunajaan pääsevää kosteutta joka vuorostaan voi jopa pilata hunajan. Katso hunajalusikkavideomme täältä. (linkki videoon) Hunaja on juoksevaa ja se kiteytyy vapaasti ajan kuluessa. Tämä näkyy aluksi hunajan värin muuttumisena sameaksi. Hunajan saa juoksevaksi lämmittämällä sitä esimerkiksi vesihauteessa. Hunaja säilyy parhaiten kuivassa ja viileässä joten suosittelemme pitkäaikaista säilytystä pakastimessa. Vältä säilytystä jääkaapissa!

Tuottaja:

Koivulehdon Hunaja Oy on varsin uusi yritys suomalaisella mehiläisalalla. Yritys on perustettu kesäkuussa 2017 vaikka mehiläisiä on koivulehdon tilalla perhossa tarhattu jo muutamia vuosia. Yrityksen kotitila sijaitsee perhon pyöreän suon kupeessa, alajoen ja metsä-porasen välissä. Yritystä luotsaa Mehiläisten ammattitarhaaja Janne Humalajoki. Yrityksen päätuotteita ovat suomalainen metsäkukkaishunaja, maustetut hunajat, hunajavalmisteet sekä muut mehiläispesän tuotteet, kuten siitepöly ja mehiläisvaha. Yritys panostaa asiakaslähtöiseen toimintaan sekä tuotekehittelyyn ja luo uusia yhteyksiä maailman laajuisesti suomalaiselle hunajalle. Suomihunajat.fi on Koivulehdon Hunajan ylläpitämä verkkokauppa.

Ominaisuudet: