Koivulehdon Hunaja


Koivulehdon Hunaja Oy on varsin uusi yritys suomalaisella mehiläisalalla. Yritys on perustettu kesäkuussa 2017 vaikka mehiläisiä on koivulehdon tilalla perhossa tarhattu jo muutamia vuosia. Yrityksen kotitila sijaitsee perhon pyöreän suon kupeessa, Alajoen ja Metsä-porasen välissä. Yritystä luotsaa Mehiläisten ammattitarhaaja Janne Humalajoki.

Yrityksen tuotteita ovat suomalainen metsäkukkaishunaja, maustetut hunajat sekä muut mehiläispesän tuotteet. Lisäksi yritys tuottaa palveluita muille mehiläisalan toimijoille. Ylläpitämällä Suomihunajat.fi -verkkokauppaa ja sen sosiaalisen median kanavia, yritys edistää omalta osaltaan hunaja-alan hyvinvointia.


Yritys panostaa asiakaslähtöiseen toimintaan sekä tuotekehittelyyn ja luo uusia yhteyksiä maailman laajuisesti suomalaiselle hunajalle. Tarjoamalla kuluttajille sosiaalisen median välityksellä uusia palveluita, käyttötapoja sekä vinkkejä, pyrkii yritys omalta osaltaan edistämään kotimaisen mehiläistarhauksen sekä hunajan hyvinvointia.

Arvoinaan yritys pitää ekologisuutta ja asiakaslähtöisyyttä. Yritys kierrättää kaikki jätteensä tai hyötykäyttää ne, sekä tarjoaa asiakkailleen mm. purkkien kierrätyspalvelun. Ekologisuus näkyy myös luomutuotannon aloittamisena lähitulevaisuudessa.

Yrityksen mehiläistarhat sijaitsevat vetelin itäpuolelta, pulkkisenkylältä Oksakosken kautta perhoon ja Kyyjärvelle.

Tuotteet