Koivulehdon Hunaja Oy:n lahjapakkaus
  • Koivulehdon Hunaja Oy:n lahjapakkaus
  • Tuottajatiedot
  • Pulkkisenkylän etiketti

Tuottaja

Pulkkisenkylän Hunaja lahjapakkaus 5 x 310g


Nyt voit muistaa ystäviä ja sukulaisia Koivulehdon Hunajan upealla pulkkisenkylän Hunajan lahjapakkauksella! Pakkaus sisältää 5 kappaletta 310g upeaa lasipurkkia ja koivuisen kotimaassa valmistetun hunajalusikan (arvo 6,90€). Paketin kruunaa Koivulehdon Hunajan upea, musta laatikko jossa on päällä valkoinen koivun lehti.

Tätä hunajaa valmistuu pulkkisenkylältä vuosittain vain pieni ja rajoitettu määrä. Pulkkisenkylän hunaja on poikkeuksellisen hyvää, sillä alueen luonnonkasvien lisäksi sadon maussa tunnistaa alueen viljeltyjä pensaskasveja sekä muita viljelykasveja. Koska alueella ei edes paikallisten viljelijöiden mukaan, käytetä kemiallisia torjunta-aineita viljelyssä, on hunaja todella puhdasta ja sen maku hivelee kielen päällä!

Joka vuosi alueen kasvusto antaa eri tavalla mettä mehiläisten kerättäväksi, joten joka vuosi hunaja on erimakuista. Voidaankin puhua todellisesta vuosikerta-herkusta. Tästä syystä varastoimme joka vuosi sadosta pakkaseen pienen määrän joita tulemme tarjoamaan suomihunajien kautta saataville erikoistarjouksina.

Pulkkisenkylän hunaja on tänä vuonna erittäin hyvää. Se saa makunsa tänä kuivana kesänä kukkineiden luonnonkasvien (puolukka, horsma, kanerva,ohdakkeet) lisäksi viljellyistä kasveista, kuten tyrnistä, maraljuuresta, vadelmasta sekä herukoista. Hunajassa on nähtävillä siitepölyä, sillä käytimme vain kahta siivilää tämän hunajan siivilöinnissä. Normaalisti siivilöimme ennen purkitusta kolmen suodattimen läpi, jolloin siitepölystäkin jää vain pieni osa hunajan sekaan.

Siitepöly vaikuttaa myös hunajan makuun ja pulkkisenkylän hunajassa maistuukin satokasvien siitepölyn lisäksi mm. tattarin siitepöly.

Pulkkisenkylän Hunaja soveltuu erinomaisesti leivontaan, ruuanlaittoon, herkutteluun sekä jälkiruokiin - juomia unohtamatta!

Pakkaus sisältää

Hunajalusikka Koivu
6,90 €
x 1
Pulkkisenkylän Hunaja 310g (v. 2018 satoa)_epävirallinen
Pulkkisenkylän Hunaja 310g (v. 2018 satoa)
9,95 €
x 5

Hinta

49,00 €

Määrä


Keruualue:

Mehiläisten keruualueena koivulehdon hunajalla on Keski-Pohjanmaan alue, perhosta veteliä kohti. Keruualueeseen kuuluu sekä metsää, soita että puutarhoja sekä viljelyksiä joiden kasvusto vaihtelee vuosittain. Pulkkisenkylän hunaja tulee suoran pulkkisenkylän alueen keskustasta +/- 10km keskustasta.

Käsittely:

Pulkkisenkylän Hunaja on mehiläispesästä pois ottamisen jälkeen lingottu jonka jälkeen siitä on suodatettu roskat ja vahapalat pois. Tämän jälkeen hunajan on annettu seisoa tiiviissä astiassa purkitukseen saakka.

Vinkkejä hunajan säilöntään ja käsittelyyn:

Hunajan käsittelyyn ja annosteluun täytyy ehdottomasti olla hunajalusikka. Oikeaoppinen hunajalusikan käyttö vähentää hunajaan pääsevää kosteutta joka vuorostaan voi jopa pilata hunajan. Katso hunajalusikkavideomme täältä. (linkki videoon) Hunaja on juoksevaa ja se kiteytyy vapaasti ajan kuluessa. Tämä näkyy aluksi hunajan värin muuttumisena sameaksi. Hunajan saa juoksevaksi lämmittämällä sitä esimerkiksi vesihauteessa. Hunaja säilyy parhaiten kuivassa ja viileässä joten suosittelemme pitkäaikaista säilytystä pakastimessa. Vältä säilytystä jääkaapissa!

Tuottaja:

Koivulehdon Hunaja Oy on varsin uusi yritys suomalaisella mehiläisalalla. Yritys on perustettu kesäkuussa 2017 vaikka mehiläisiä on koivulehdon tilalla perhossa tarhattu jo muutamia vuosia. Yrityksen kotitila sijaitsee perhon pyöreän suon kupeessa, alajoen ja metsä-porasen välissä. Yritystä luotsaa Mehiläisten ammattitarhaaja Janne Humalajoki. Yrityksen päätuotteita ovat suomalainen metsäkukkaishunaja, maustetut hunajat, hunajavalmisteet sekä muut mehiläispesän tuotteet, kuten siitepöly ja mehiläisvaha. Yritys panostaa asiakaslähtöiseen toimintaan sekä tuotekehittelyyn ja luo uusia yhteyksiä maailman laajuisesti suomalaiselle hunajalle.

Suomihunajat.fi on Koivulehdon Hunajan ylläpitämä verkkokauppa.

Meriitit:

Koivulehdon Hunaja Oy ei ole vielä osallistunut suomen paras hunaja kilpailuun. Koivulehdon Hunajalle myönnettiin hyvää suomesta merkin käyttöoikeus v. 2018.

Ominaisuudet:

Paino: 5 x 310g
Kosteus%: 17,5%
Ravintosisältö: Ravintosisältö: SML Ravintoarvo 100 g / Näringsvärde 100 g 100 g hunajaa sisältää energiaa 1400 kJ (335 kcal) proteiinia 0 g hiilihydraattia 82 g rasvaa 0 g suolaa 0 g