Hunajan tuottajille


SUOMIHUNAJAT.FI - RÄÄTÄLÖITY MYYNTIKANAVA MEHILÄISTARHAAJILLE SEKÄ ALAN YRITTÄJILLE.


Suomihunajat.fi on kotimaassa tuotettuihin mehiläispesästä saataviin tuotteisiin keskittynyt verkkokauppa ja myyntipalvelu. Kokoamme mehiläisalan toimijoiden tuotteet samaan osoitteeseen ja markkinoimme sitä pääsääntöisesti kuluttajille.


Suomihunajien perusperiaatteita on tarjota luotettava ja edullinen kauppapaikka kotimaisille hunajan tuottajille sekä heidän tuotteilleen ja luoda suhteita asiakkaiden ja tuottajien välille. Suomihunajien kautta voit siis markkinoida omia tuotteitasi verkon välityksellä. Alamme korkea keski-ikä sekä ammattituottajien vähyys näkyykin mm. verkkomyynnin pienuutena ja torimyynnin hiipuminen vaikeuttaa monen toimintaa. Aloittelevien tarhaajien ongelma on taas myydä tuotettua satoa muillekin kuin lähipiirissä oleville.


Suomihunajat.fi tarjoaa ratkaisuja näitä ja muita ongelmia vastaan, mahdollistamalla ajankäyttöä muihin tehtäviin ja antamalla helpotusta raskaaseen myyntityöhön nykyaikaisilla menetelmillä – Mobiililaitteilla ostamisen sekä kohdennetun mainonnan avulla. Myös hunajan kulutusta pyritään nostamaan tekemällä tutuksi mehiläisalaa ja siihen liittyviä haasteita ja positiivisia asioita.


Teemme kaiken asiakaslähtöisesti; opastamme asiakasta tuotteiden käyttöön, teemme tuottajien esittelyitä, tarjoamme tietoa mehiläisten pitämisestä ja alaa koskevista uutisista. Kaikki nämä tukevat myyntiä.


Tarjoamme siis paikan missä kotimaisen hunajan kuuluukin olla myynnissä ja tavoitteenamme on kasvaa yhdeksi merkittävimmistä hunajaa kuluttajille markkinoivista tahoista. Tuottajille tarjoamme kattavat lisäedut joiden vuoksi kannattaa liittyä suomihunajien tuottajien pariin. Olet tervetullut joukkoomme, olit sitten harrastaja tai ammattilainen.


Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen janne(at)suomihunajat.fi niin olemme teihin yhteydessä!